УБАВИНА

Повеќе луѓе се заинтересирани на оваа тема како никогаш до сега. Сепак, не станува збор само за надворешната убавина, бидејќи размислуванјето  за убавина стана мотото на животот. Ние сето тоа го насочивме во  Kaboshon™ International Ltd. За таа цел, компанијата свесно се одлучи  кон  холистички пристап: убавината не доаѓа само однадвор, таа бара здраво тело и среќен ум. Како резултат на тоа, Велнес и производите за здравје припаѓаат на портфолиото на понудата. Сето ова во комбинација со елементите на животниот стил за динамични и витални  муштерии, кои сакаат сами да си сторат добро и не сакаат  компромис за квалитетот за сопственото здравје.

ТЕЛО
КОСА
SOUL
ПАРФЕМИ
ШМИНКА