Beauty, joy и wellness, само најдоброто за нашите клиенти и за нашите партнери.

KABOSHON™ е нова глобална компанија која работи на принципот на мрежен маркетинг со мисија да го промени животот и животниот стил на секого. Ова го правиме помагајќи им на луѓето да живеат нов живот што носи слобода и благосостојба.

Нашите производи со висок квалитет се избираат и имаат пристап до широка мрежа на корисници. Ова пак, нуди деловна можност за голем број на луѓе кои се определиле за живот полн со радост, убавина, квалитет на животот и успех.

Kaboshon™ одлучи да не открива топла вода, туку да понуди производи со висок квалитет што повеќето луѓе во светот веќе ги користат.

...начин на убавина, радост и благосостојба, она што го поврзуваме со тоа:

Beauty

се залага на производи за нега како што се шампони, кремови, козметика и парфеми.

Joy

се залага на производи што носат радост во нашите животи, како што се фини пенкала, модни додатоци и секојдневна и удобна облека.

Wellness

се залага за производи кои ја зголемуваат нашата благосостојба, додатоци во исхраната, како и производи за вкус, како што се кафе и чај

Филозофија:

Нашите основни вредности се принципите што нè водат секој ден.
Добриот приход, здравје, радост и добросостојба не треба да бидат само сон, туку реалност.
Затоа ние си зададовме задача, преку мотивација, посветеност, едукација и лојалност да ги поддржиме нашите партнери и заедно да чекориме по патот на успехот.

„Споделувањето на успехот и радоста е едно од најголемите чувства што постојат“

Никола Трајанов