85% ... од самовработените, банкротираат во првите 5 години или запираат

60% ... на семејствата им е потребен втор приход за да го задржат својот стандард

58% ... од работниците се незадоволни од она што го прават

35% ... жените сè уште си заработуваат 30% помалку од мажите за истата работа

Дали се наоѓате некаде во овие факти?

... за да ги промените работите што треба да ги промените.

Мрежниот маркетинг е докажан и успешен метод на продажба, а во меѓувреме повеќе од 200 милијарди американски долари продажба годишно (заклучно со 2018 година), не е потребно прашањето дали овој деловен модел работи.

KABOSHON™ ви нуди можност да генерирате пасивен приход или да изградите бизнис што ви овозможува да остварите финансиска слобода и да живеете како што сакате да живеете и да работите од каде и да сакате да работите. За вашето семејство, за вашите најблиски, за себе.

Искористете ја можноста и станете дел од KABOSHON™.

ЗАПОЧНЕТЕ СЕГА

Заработете пари со KABOSHON™

Препорачајте квалитетни производи,што луѓето ги користат секој ден и заработете на три начина:

  • Бонус за упатување за секој нов клиент препорачан од вас, кои редовно купуваат во KABOSHON™.
  • Бонус за раст на вашата Бизнис активност.
  • Leadership Bonus за стекнато знаење што го споделувате за да ги направите другите успешни.
ЗАПОЧНЕТЕ СЕГА

Успехот не е случајност

Може да научите да бидете успешни, но мора да си дадете време. … исто така и Рим не бил изграден за еден ден.

Ние ве поддржуваме на овој начин.

Kaboshon™ Академијата се заснова на обука ориентирана кон практични едукации и е достапна само за нашите независни деловни партнери во KABOSHON. Учете паралелно како расте вашиот Бизнис. Курсеви за корпоративна сопственост, продажба, лидерство, здравство, просперитет и биланс на живот.

Едукативни обуки што ќе ве одведат понатаму и ќе ве инспирираат!

ЗАПОЧНЕТЕ СЕГА

Зошто Kaboshon™

Kaboshon™ ви овозможува да градите сопствен бизнис без да се грижите за ризиците од самостојно работење.

Kaboshon™ ви овозможува да заработите дополнителен приход без да ги изгубите од вид личните и професионалните цели.

Без оглед на тоа дали се чувствувате повикани да бидете претприемач или едноставно сакате да постигнете дополнителен приход, ние секогаш ги држиме вратите отворени за вас.

„Нашиот план за кариера како целина е индивидуален, ефективен и ќе ве инспирира“

РЕГИСТРИРАЈ СЕ СЕГА