Beauty, joy and wellness, only the best for our clients and for our partners.

KABOSHON™ është kompani e re globale e cila punon në parimin e marketingut ne bazë të rrjetit me mision që ta ndryshojë jetën dhe stilin jetësor e të gjithëve.
Këtë e bëjmë duke iu ndihmuar njerëzve të jetojnë jetë të re që sjell liri dhe mirëqenie.

Prodhimet tona janë me cilësi të lartë, ato zgjidhen, kështu që kanë qasje në rrjetin e gjerë të shfrytëzuesve. Por kjo nga ana tjetër ofron mundësi afariste për një numër të madh të njerëzve të cilët e kanë zgjedhur jetën përplot me dashuri, shëndet dhe sukses.

Kaboshon™ vendosi të mos zbulojë ujë të ngrohtë, por të ofrojë prodhime me cilësi të lartë që pjesa më e madhe e njerëzve në botë tanimë e shfrytëzojnë.

...mënyra e bukurisë, gëzimit dhe wellness/shëndet i mirë, që e kombinojmë me atë:

Beauty

Përfaqëson prodhimet për përkujdesjeje sikur që janë shamponi, krema, kozmetika dhe parfumet.

Joy

Përfaqëson prodhimet që sjellin gëzim në jetën tonë, siç janë stilograf të mirë, shtesa të modës dhe veshje të përditshme dhe të rehatshme.

Wellness

Përfaqëson prodhime të cilët e rrisin mirëqenien tonë, shtesa në ushqim, si dhe prodhime për shije, sikur që janë kafeja dhe çaji.

Filozofia:

Vlerat tona themelore janë parimet që na udhëheqin për çdo ditë.
Të ardhurat e mira, shëndeti, gëzimi dhe mirëqenia nuk duhet të jenë vetëm ëndërr, por realitet.
Prandaj ne iu dhamë për detyrë, përmes motivimit, përkushtimit, edukimit dhe lojalitetit t'i mbështesim partnerët tanë dhe bashkërisht të shkojmë në rrugën e suksesit.

Ndarja e suksesit dhe të gëzimit është njëra ndër ndjenjat më të mëdha që ekzistojnë

Nikola Trajanov